Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Autoplanning, u stuurt!

Autolease, maar dan met maximale controle

Autoplanning is niet gelieerd aan een bank, automerk of importeur. Deze ongebondenheid geeft ons alle ruimte om flexibel in te spelen op uw wensen. Service en persoonlijke aandacht voor bestuurders, wagenparkbeheerders en dealers staan bij ons centraal. Autoplanning is niet gelieerd aan een bank, automerk of importeur. Deze ongebondenheid geeft ons alle ruimte om flexibel in te spelen op uw wensen. Service en persoonlijke aandacht voor bestuurders, wagenparkbeheerders en dealers staan bij ons centraal.

Autolease met maximale controle

Autoplanning vindt het tijd worden dat u het stuur in handen krijgt als het gaat om autolease. En dat merkt u aan onze producten: autoleaseproducten die u maximale controle geven. Zo least u bij ons op de manier die het beste past bij uw wensen. En we geven u meer grip op de kosten van autorijden.

Meer grip op de leasekosten

In onze visie is de bestuurder zelf de sleutel tot lagere mobiliteitskosten. Daarom bieden we autoleaseproducten op maat, waarbij we veilig en energiezuinig rijgedrag stimuleren en financieel belonen. Zo delen zowel bestuurders als werkgevers in de besparingen die zij zelf realiseren. Het resultaat is meer controle en lagere kosten.

Kortom, leasen bij Autoplanning betekent maximale controle op de mobiliteitskosten. U stuurt.


  • Bestuurders hebben de autokosten letterlijk zelf in de hand.
  • Bedrijven kunnen de kosten van mobiliteit verlagen ?n bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Wagenparkbeheerders krijgen meer grip op de mobiliteitskosten en een flexibele inzet van het wagenpark.
  • Autodealers zijn hun klanten breder van dienst, bijvoorbeeld met een aantrekkelijk aanbod voor private lease in de showroom.

U stuurt geldt dus voor alle partijen die betrokken zijn bij autolease.