Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Brandstofpas

De Challenge Lease Tank Card: gemakkelijk tanken én LoveLoyals-punten sparen

Als uw werkgever ervoor heeft gekozen de brandstofadministratie uit te besteden aan Autoplanning, krijgt u van ons de Challenge Lease Tank Card. Deze brandstofpas wordt geleverd door Travelcard. De brandstofpas van Travelcard wordt bij alle tankstations (zowel bemand als onbemand) in Nederland geaccepteerd. Hierdoor heeft u dus absolute vrijheid, u bent niet gebonden aan een merk en u kiest zelf voor gemak of voordeel.

Challenge Lease: Slimme dashboards voor maximaal inzicht

Bent u nieuwsgierig naar hoe duurzaam u rijdt en hoe voordelig u tankt? Met Challenge Lease maakt Autoplanning dit op een leuke manier inzichtelijk. Wij maken het zelfs nog mooier. Kiest u ervoor deel te nemen aan Challenge Lease door uw persoonlijke account te activeren dan spaart u direct voor LoveLoyals-punten die u kunt inwisselen voor mooie cadeaus! Via uw persoonlijke account heeft u inzicht in uw tank- en rijgedrag en ziet u tevens hoeveel CO2 u heeft uitgestoten met uw leaseauto.

Challenge Lease dashboard


Slim tanken en LoveLoyals sparen

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op een tankbeurt én waar u in de buurt het goedkoopst kunt tanken? Doe dan mee met Challenge Lease! Hier ziet u namelijk gemakkelijk wat u per tankbeurt bespaard heeft op:

  • Uw rijgedrag
  • Uw tankgedrag
  • Uw CO2-uitstoot

U vult aan de pomp uw kilometerstanden in en de rest gaat vanzelf. Aan de hand van de gerealiseerde besparingen worden LoveLoyals-punten uitgekeerd. De verdiende LoveLoyals kunt u besteden aan mooie cadeaus in de LoveLoyals-webshop. Het spreekt allemaal voor zich!

Challenge Lease account aanmaken

Uw Challenge Lease account wordt automatisch voor u aangemaakt. Na de eerste twee transacties ontvangt u per e-mail een uitnodiging om uw account te activeren. Zodra u het account activeert begint u direct met LoveLoyals sparen en start u met duurzaam sturen.

Verschillende soorten Challenge Lease Tank Card

De brandstofpas van Travelcard is een universele pas die bij alle tankstations en oplaadpalen in Nederland wordt geaccepteerd. Wij bieden een aantal varianten van de Challenge Lease Tank Card aan.

Challenge Lease Tank Card – Nationaal

Met de nationale Challenge Lease Tank Card kunt u bij elk tankstation in Nederland betalen. Ook bij onbemande tankstations kan de tankpas gebruikt worden. Uw hoeft dus nooit om te rijden op zoek naar een tankstation. Afrekenen gaat altijd tegen de pompprijs.

Challenge Lease Tank Card – Internationaal

Kiest u voor de internationale Challenge Lease Tank Card dan kunt u terecht bij meer dan 45.000 tankstations door Europa. De tankstations waar u terecht kunt herkent u gemakkelijk aan het DKV-logo. Dit logo staat doorgaans ook aangegeven op borden langs de snelweg. Langs de Europese snelwegen zijn er ruim voldoende stations waar de internationale Challenge Lease Tank Card geaccepteerd zal worden. Ook het afrekenen van tol is mogelijk.

Elektrische auto opladen

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u kiezen voor de Challenge Lease Tank Card (nationaal en internationaal) met handige laadsleutelhanger. Met de laadsleutelhanger kan overal in Nederland en België de elektrische auto worden opgeladen. Laden bij Fastned en verrekenen van laadtransacties thuis is mogelijk. De Challenge Lease Tank Card gebruikt u in dat geval enkel nog voor het afrekenen van andere transacties zoals bijvoorbeeld motorolie, parkeren of carwash.

Of u naast brandstof en onderhoudsproducten ook andere zaken kunt afrekenen met de Challenge Lease Tank Card, hangt af van wat er met uw werkgever is afgesproken.

Declareren

Mocht u onverhoopt, om wat voor reden dan ook, niet kunnen betalen met uw Challenge Lease Tank Card dan bent u ten alle tijden in staat om een declaratie in te dienen. Een instructie voor hoe u een declaratie indient vindt u hier.

Brandstofpas verloren of gestolen?

Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via de afdeling verkoop op telefoonnummer 036 – 527 87 87. Wij kunnen de huidige pas per direct blokkeren en gelijk een nieuwe pas voor u aanvragen.


Wilt u weten waar u terecht kunt voor de bandenwissel?

Of heeft u een andere vraag over winterbanden voor uw zakelijke lease-auto?
Bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl.