Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Spaar met Challenge Lease voor mooie cadeaus

Verantwoord rijden loont!

Milieuvriendelijk autorijden biedt dubbel voordeel. Door bewust te rijden én te tanken, spaart u niet alleen het milieu, maar ook meteen voor mooie cadeaus. Doet u mee?

Bij Autoplanning werken (en rijden) we graag duurzaam. Daarom hebben we Challenge Lease geïntroduceerd; een interactief (be)spaarprogramma dat gekoppeld is aan de unieke Challenge Lease Tank Card mét LoveLoyals.

Zo werkt het

Via de mobiele app van Challenge Lease krijgt u handige tips & tricks en attenderen we u op goedkope tanklocaties in de buurt. Rijdt u daarnaast efficiënt? Dan belonen we u met LoveLoyals, die automatisch op uw Challenge Lease account worden bijgeschreven. Deze LoveLoyals kunt u weer inwisselen voor mooie cadeaus in de LoveLoyals-webshop.

LoveLoyals

Bespaar en verdien!

De LoveLoyals die u bij elkaar spaart, kunt u ieder kwartaal inwisselen voor mooie cadeaus in de LoveLoyals-webshop. Hiermee stimuleren we u en uw collega’s om actief mee te doen aan het (be)spaarprogramma. Dit vinden we belangrijk, want we willen bereiken dat we met z’n allen duurzamer sturen. Voorheen werd veel tanken beloond, vanaf nu wordt milieuvriendelijker rijden en voordelig tanken beloond. Winst voor iedereen dus!

LoveLoyals verzilveren

Heeft u binnen het lopende kwartaal de cadeauwaarde van het speciale incentive-geschenk bereikt? Dan komt u in aanmerking voor het ’90DAYSONLY’ cadeau. Vanaf dat moment kunt u uw spaarpunten inwisselen. Er wordt gesaldeerd tot en met de laatste dag van het kwartaal. Vanaf de daarop volgende dag kunt u uw volgeplakte kaart inleveren en begint u met sparen voor de nieuwe periode. Een volle spaarkaart kunt u tot een maand na afloop van de periodieke incentive (dus een maand na het kwartaal waarin u heeft gespaard) inwisselen voor het kwartaalgeschenk.

Een kleinere CO2-footprint, meer rijplezier

Meedoen aan het Challenge Lease-programma van Autoplanning loont. U spaart voor cadeaus én u spaart het milieu. Starten maar…

Nadat u uw Challenge Lease-account geactiveerd heeft, kunt u met uw computer, tablet of smartphone inloggen. Dat kan via de website van Autoplanning.nl of rechtstreeks op www.challengelease.loveloyals.nl. Wanneer u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u direct op uw persoonlijke pagina. Hier kunt u na de eerste twee transacties uw eigen gegevens en besparingen zien.

Samen met u maken wij bewuster rijden en tanken een sport waar iedereen beter van wordt!

Slimme dashboards voor maximaal inzicht

Wilt u weten hoe efficiënt u rijdt en tankt? U kunt het heel makkelijk online bekijken. Zo ziet u meteen waar nog meer winst te behalen valt. Daarnaast ontvangt u regelmatig een e-mail met informatie over uw rij- en tankgedrag, inclusief het aantal LoveLoyals dat u al heeft gespaard. U ziet dan meteen welke cadeaus er te verdienen zijn. Een mooie motivatie om nog zuiniger te rijden én te tanken!

Challenge Lease dashboard

Let op de juiste kilometerstanden!

Voor het verdienen van LoveLoyals is het belangrijk dat u, bij de transacties met uw Challenge Lease Tank Card, de kilometerstand goed invoert. Constateren wij een te grote afwijking, dan ontvangt u van ons een e-mail ter verificatie. Vervolgens kunt u, via de link in de e-mail, de juiste stand invoeren op de webapp of website.

Challenge Lease travelcard

De besparingen die u heeft gerealiseerd, krijgt u bij elke nieuwe transactie te zien als voorlopig saldo. Dit saldo is afhankelijk van de nog te verwerken transacties en de eventuele correcties. Het saldo kan positief of negatief zijn. In de daaropvolgende maand krijgt u een positief saldo van de daadwerkelijke besparing in punten bijgeschreven. U heeft dan een definitief besteedbaar saldo. Voorwaarde is wel dat alle kilometerstanden akkoord zijn. Ontbreekt de accordering? Dan schuift de toekenning van de LoveLoyals een periode op, net zolang tot de accordering rond is. Een onjuist opgegeven kilometerstand vertraagt dus de toekenning van de LoveLoyals en dat is een gemiste kans, want zo loopt u het risico dat u naast een mooi cadeau grijpt. Direct correct invoeren, betekent direct shopplezier!

Wij wensen u veel veilige kilometers en plezier met (be)sparen!