Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Starten & duurzaam sturen

Maximaal inzicht in het rij- en tankgedrag

Maximaal inzicht in het rij- en tankgedrag van uw medewerkers plus een besparing tot wel € 240 per auto per jaar.

Klaar voor de start? Spaar het milieu, bespaar op de maandelijkse brandstofkosten en verhoog de medewerkertevredenheid. Samen met u willen wij duurzaam sturen. Daarom hebben we Challenge Lease geïntroduceerd. Met de bijbehorende Challenge Lease Tank Card kunnen uw medewerkers LoveLoyals sparen, om in te wisselen voor mooie cadeaus.

Het unieke interactieve besparingsprogramma Challenge Lease beloont efficiënt rij- en tankgedrag. Het systeem rekent de besparingen uit op basis van de kilometerstanden die de leaserijder naar waarheid moet invoeren. Op deze manier streven leaserijders naar een zo laag mogelijk verbruik. De Tanklocator attendeert hen automatisch op de meest voordelige tankstations die op de route liggen. Tanken leaserijders daar, dan worden zij hiervoor beloond met LoveLoyals.

Meer weten? Wij helpen u sturen!

Log als fleetmanager in op www.challengelease.loveloyals.nl en u wordt direct wegwijs gemaakt in het (be)spaarprogramma met alle bijbehorende voordelen.

Wat kunt u besparen?

Log als fleetmanager in op www.challengelease.loveloyals.nl en u wordt direct wegwijs gemaakt in het (be)spaarprogramma met alle bijbehorende voordelen.

Ons pilotproject laat besparingen zien die bij actieve deelname zeer hoog kunnen oplopen, gemiddeld tot wel € 240,- per auto per jaar. Ervaringscijfers staven dit onderzoek.
Het grootste deel van deze besparing, 80%, is het resultaat van veranderd rijgedrag en 20% komt door voordeliger tankgedrag.
Challenge Lease helpt u sturen en zorgt voor significant zuiniger tank- en ander rijgedrag. Zo zorgen wij ervoor dat u uw bespaardoelstellingen kunt halen. U bespaart geld, u spaart het milieu én uw medewerkers sparen met LoveLoyals voor mooie cadeaus. Dat is dus winst op alle fronten.

Rekent u mee?

Een besparing tot 8% is met Challenge Lease zeer goed haalbaar. Wat dit u oplevert, laten we zien in het volgende rekenvoorbeeld, gebaseerd op een bedrijf met een wagenpark van 20 auto’s en de volgende brandstofkosten:

  • € 250,- benzinekosten per auto per maand (30.000 kilometer per jaar)
  • € 225,- dieselkosten per auto per maand (40.000 kilometer per jaar)

Bij een vloot van 11 benzineauto’s en 9 dieselauto’s zijn de brandstofkosten per maand:

  • 11 benzineauto’s x € 250,- = € 2.750,-
  • 9 dieselauto’s x € 225,- = € 2.025,-

De totale brandstofkosten komen hiermee op € 4.775,- per maand. Wat wordt uw besparing?
Door ander rij- en tankgedrag met Challenge Lease – gestimuleerd door het LoveLoyals-programma – is bij actieve deelname een besparing van 8% realistisch. Dat betekent concreet een besparing van  € 382,- per maand en € 4.584,- op jaarbasis.

Overzichtelijke dashboards voor helder inzicht

Als fleetmanager kunt u in uw online dashboard exact zien hoe zuinig alle leaserijders zich onderweg gedragen. Zo kunt u actief sturen om zelfs de meest ambitieuze besparingsdoelstellingen te realiseren.

Bonussysteem voor extra succes

De tijd dat veel tanken werd beloond, ligt ver achter ons. Vanaf nu belonen we verantwoord rijden! Elk kwartaal kunnen de deelnemers sparen voor cadeaus, mogelijk gemaakt door Autoplanning. Dit is een extra stimulans voor de individuele leaserijders om bewust te rijden en voordeliger te tanken.

Controle op onlogische kilometerstanden

Het systeem bevat automatische controles op onlogische kilometerstanden. Als een leaserijder per ongeluk een onjuiste kilometerstand invult en het systeem signaleert dit, dan vragen wij de leaserijder om de kilometerstand te valideren. U merkt hier in principe niets van, want wij vallen u niet lastig met kleine afwijkingen. U krijgt wel een melding van ingevulde kilometerstanden die buiten de door ons vastgestelde bandbreedte vallen. In die situaties wordt de afhandeling van de transactie opgeschort. Dit is uw beveiliging tegen excessieve verschillen.

Aanvullende mogelijkheden

In overleg met u kunnen we incentives met uitdagende spelelementen organiseren. Zo kunt u een deel van de besparing terug laten vloeien naar de deelnemers, door hen de kans te geven om te sparen voor hun eigen favoriete producten in de LoveLoyals-webshop. Hiermee kunt u uiteindelijk nog meer gaan besparen, maar dat is iets voor de toekomst. Voor een vliegende start sponsort Autoplanning de ’90DAYSONLY’ incentive-cadeaus die uw leaserijders elk kwartaal kunnen verdienen. De mobiele app en de ondersteunende website helpen u en uw leaserijders op weg: ze maken groener autorijden tot een heuse sport, waarbij het niet gaat om wie het eerst finisht, maar om hoe we samen verder komen.

Voor afspraken over uitbreiding van het programma met bedrijfsbattles en challenges –  waardoor u de actieve deelname nog eens extra stimuleert – kunt u contact opnemen met uw vaste relatiemanager van Autoplanning.

Wij vertrouwen erop dat u net zo enthousiast zult zijn als wij en wensen u veilige kilometers toe!