Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Incentive programma voor berijders

Betrek uw leaserijders bij uw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap door ze te belonen voor bewust en zuinig rijgedrag met Challenge Lease

Challenge Lease

Groener sturen en (be) sparen. Autoplanning stuurt op duurzaamheid door bewust rij- en voordelig tankgedrag te belonen. Zo reduceren we het brandstofverbruik, we sparen het milieu én spaart u als leaserijder voor mooie cadeaus.

Zo werkt het

Iedere klant die bij Autoplanning de brandstofadministratie onderbrengt ontvangt een brandstofpas. Aan deze branstofpas wordt gratis het Challlenge Lease programma gekoppeld. Hiermee krijgt u via de mobiele app van Challenge Lease inzicht in uw rij- en tankgedrag en attenderen we u op goedkope tanklocaties bij u in de buurt. Rijdt u efficiënt? Dan belonen we u met LoveLoyals, de spaarpunten, die automatisch op uw Challenge Lease account worden bijgeschreven. Deze LoveLoyals kunt u inwisselen voor mooie cadeaus in de LoveLoyals-webshop.


Challenge lease

Slimme dashboards voor maximaal inzicht

Wilt u weten hoe efficiënt u rijdt en tankt? U kunt het heel makkelijk online bekijken. Zo ziet u meteen waar nog meer winst te behalen valt. Daarnaast krijgt u regelmatig een e-mail met informatie over uw rij- en tankgedrag, inclusief het aantal LoveLoyals dat u al heeft gespaard. U ziet dan meteen welke cadeaus er te verdienen zijn. Een mooie motivatie om nog zuiniger te rijden én te tanken!

Challenge Lease dashboard

Bespaar en verdien!

De LoveLoyals die u bij elkaar spaart, kunt u ieder kwartaal inwisselen voor het gesponsorde Autoplanning kwartaalgeschenk. U kunt ook door sparen en uw LoveLoyals later omwisselen voor een artikel naar eigen keuze uit de webshop. Hiermee stimuleren we u en uw collega’s om actief mee te doen aan Challenge Lease. Doet u ook mee?

Wij wensen u veel verantwoorde kilometers en plezier met (be)sparen toe!

LoveLoyals is powered by RegoParcis

RegoParcis is de ervaringsspecialist in besparings- en beloningsprogramma’s en levert met LoveLoyals een full-service loyaliteitsconcept waarin bewustwording en beloning centraal staan. Het verhogen van de beleving, het gevoel als gebruiker gewaardeerd en beloond te worden, leidt tot duurzame loyaliteit. LoveLoyals is door Autoplanning gekoppeld aan de Challenge Lease Tank Card. Op deze manier stimuleren en belonen we (milieu)bewust en voordeliger rijden en dat is winst voor iedereen.


Wilt u meer informatie over ..., advies of een offerte op maat?

Bel 036 - 527 87 80, of mail naar sales@autoplanning.nl.