Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

MVO

Maatschappelijk verantwoord autogebruik

Door aandacht te besteden aan producten die autorijden minder milieubelastend maken, leveren wij een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord autogebruik. Challenge Lease is hier een mooi voorbeeld van. Dit autoleaseproduct beloont zuinig rijgedrag en de keuze voor een A- of B-label auto.

Samen maken we autolease groener

Wilt u uw CO2-uitstoot omlaag brengen? Wij helpen u inzichtelijk te maken of u uw doelstelling gaat halen door analyse?van de werkelijke CO2-uitstoot van uw wagenpark.

In onze lease-offertes maken wij de C02-uitstoot direct inzichtelijk. Zo maken we het u makkelijk om te kiezen voor een minder milieubelastende leaseauto. Om te zien of u voldoet aan de verbruiksnorm van uw wagenpark zetten wij het werkelijke verbruik af tegen uw verbruiksnorm. Indien nodig geven wij uw bestuurders aanwijzingen en tips voor zuiniger rijgedrag.

Verder kijken dan de leaseauto

Wij adviseren u verder bij het integreren van een maatschappelijk verantwoord autobeleid in uw autoregeling. Hierbij gaat het niet alleen om CO2-reducerende maatregelen maar ook het voorkomen van CO2-uitstoot door thuiswerken te stimuleren of in bepaalde gevallen gebruik te maken van de trein. Onze consultants hebben veel knowhow over deze onderwerpen en zijn u graag van dienst.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ook bij onze eigen bedrijfsvoering houden wij rekening met milieuaspecten door bijvoorbeeld ons papierverbruik te minimaliseren, afval te scheiden en energiebesparende maatregelen te treffen.