Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.
Duurzaam rijden

Over zuinig rijden

De zorg voor het milieu neemt al jaren een prominente plek in op de politieke agenda. Het terugdringen van CO2-emissies door auto’s en andere motorvoertuigen die rijden op fossiele brandstof heeft een hoge prioriteit, want voor elke liter benzine die een auto verbruikt wordt 2,2 kilogram CO2 uitgestoten.

Elektrische auto’s verlagen onze CO2-uitstoot maar met hybride, benzine en diesel auto’s is met het juiste rijgedrag ook veel winst te behalen. Waarom zou u nog wachten met duurzaam rijden, als u er nu al mee kunt beginnen, ongeacht in welke auto u rijdt? Want als u vaker een zuinige rijstijl hanteert, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Lees hier hoe u nu al kunt beginnen met zuiniger rijden.

Om u hiermee op weg te helpen biedt Autoplanning een uniek, interactief (be)spaarprogramma: Challenge Lease*. U maakt gebruik van de Challenge Lease Tank Card, die gekoppeld is aan website en app waar u informatie krijgt over uw brandstofverbruik en tips om te besparen. Hoe efficiënter u rijdt, hoe meer LoveLoyals u verdient. En die LoveLoyals kunt u weer inwisselen voor mooie cadeaus. Duurzaam rijden wordt zo wel heel aantrekkelijk!

het challenge leaseprogramma is niet geschikt voor elektrische auto’s omdat het door de berijder ingevoerde kilometerstand bij het tanken nodig is bij voor het bepalen van het aantal LoveLoyals.


Meer weten over zuinig rijden?

Autoplanning adviseert u graag.
Bel 036 - 527 87 80 of mail naar sales@autoplanning.nl.